Lite nytt från Aguilas

Badvädret har hållit i sig. Badade idag den 11 November. Temperaturen är fortfarande runt 20 grader strecket.
IMG-1679
Lördagen blev heldag med tvätt av husbil, lakan och mycket mer. Rigmor köpte röding till middag. Välsmakande och tillagad i ugnen. En vanlig dag börjar vi med kaffe, te och yougurt. Till Lunch lite s.k. Tapas och vid 19-tiden blir det en middag. Potatis med blomkål är kalas och smakar bra till det mesta. Någon dag i veckan blir det fisk. Sedan några dagar tillbaka är vi endast 3 CC husbilar. Idag lördag kom det in en Carthago med en ”lekkamrat” till Rigmor. De hade inte setts på över 30 år! IMG_1932
Spelade golf ‘härrom’ dagen med Britt och Lasse I stark vind (säkert över 20 sek/m i byarna). Svårt när inte bollarna ligger kvar på green utan blåser av och t.o.m. ned i bunker 10 meter från green.

Sex av oss CC golfare beslöt att besöka och spela Val de Este, som ligger några mil söderut från Aguilon. Vi låg över vid golfbanan två nätter. Det blev rätt kalla nätter för mig och Rigmor, eftersom vi inte ville köra Truma värmaren på gas. Detta pga otrevliga tändningar och blåsljud som inte var normala. Jag hade JR Larm till att fixa värmaren I somras. De konstaterade efter sampråk med ALDE/Truma agenten I Skåne att värmaren skulle sändas ned till dem för kontroll. Det konstaterades att man måste skifta brännare. Tyvärr är inte JR Larm I Lindome auktoriserad att arbeta med Truma värmare, så man monterade värmaren fel. HISPAVAN i (www.hispavan.com) Vera strax intill Val de Este fixade problemet dagen efter golfspelet. Man upptäckte rätt snabbt att insug och avgasrör (skorstenen) inte var rätt monterad. Avgaserna blåste rätt ut i husbilen och orsakde stora ”blåsljud”. Hispavan var vänliga också att fixa till dekorationslisten bak som jag tidigare tryckt loss av ‘misstag’. Man får mycket lättare  hjälp i Spanien än i Sverige. I Sverige gäller enbart s.k. försäkringsskador (detta för att man skall ‘snuva’ försäkringsbolagen på pengar??).

Vi avslutade speldagen på Val de Este med en riktigt engelsk pub middag. En härlig dubbel hamburgare till mig och en god cajunkyckling till Rigmor.

Vi sex som var kvar på Anibal ‘käkade’ en god Tapas efter blåsig golfdag! Vill tilläga att det verkar mycket lättare att få tider till golf, efter att 18 husbilar lämnat Aguilas?! Jag har lyckats får bra morgontider 3 dagar I rad.

 

2 tankar om “Lite nytt från Aguilas

  1. Ni verkar ha det trevligt skönt att det är lättare ochfå golftid. Klart det är ju 18 golfande par som rest hem eller till andra platser.
    Ha det fortsatt skönt. 🙂

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.