2018-11-15 Agulias till Almerimar

Nu är vår golfmånad slut på Agulion. Vädret har varit varierande. Tidigare år vi varit här har det inte blåst och regnat lika mycket. Vi avslutade I alla fall med en bra Irish Gr.some på brutto 85 slag, vilket vi vann på. Denna rundan var min bästa, framförallt de första 9 hålen där vi gjorde brutto 40 slag. 40 slag brukar man kunna göra på de sista hålen och oftast 45-50 slag på de första 9. Rigmor med säkra puttar och jag för en gång skull säkrare järnslag gjorde att vi spelade bra. Vi spelade med ett trevligt par Tillsten som sporrade oss bra.

Innan vi lämnade Agulias tog vi en titt på replica av spansk 1500 tals skepp (Victory). Replika av Victory

Vi övernattade på golfbanan och drog vidare nedåt kusten till Almerimar, där vi träffade på Billberg och Linder. Vi fick start tid på Almerimar söndagen med pga oväder avbokade vi spelet. Kanske spelar vi på Alboran imorgon.
En av de sista dagarna på Agulion råkade vi få en golfboll på husbilen. Vi upptäckte ingen skada förrän vi landat I Almerimar. Här såg vi var bollen hade skadat bilen. Ett hål I främre takfönstret.
Hål i Takruta
Flesta husbilsägare känner säkert igen sig när man ser bilden från fyren. Alltid lika vacker på bild. På en promenade runt båthamnen träffade jag på en gammal bekant från Stena tiden. En av ägarna till Marin dyk I Gbg ligger här med en ombyggd fickebåt – LADY
Almerimar
IMG-1970
Just nu är det söndag eftermiddag och senare vid åtta tiden går vi till restaurangen och äter en god fisk.
Hej då!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.