Aguilas till Almeria

Vacker tavla från konsert huset i Aguilas

Från varmare klimat till rusk och regn. Bara på några dagar/timmar ändras vädret till ”svensk höstväder”. Efter vägarna ser man hur sista skörden ta’s in. Vad vi kunde se var det blomkålen man plockade in med hjälp av ”diverse arbetare”?

Ju närmare Almeria man kommer ju mer ”plast tält” ser man. För varje år ökar utbredningen av dessa inomhusplanteringarna.

Väl framme i Alboran (strax innan Almeria) tog vi en titt på golfbanan vi tänker spela när vädret blir bättre. Parkerade bilen på den vanliga parkeringen vid stranden och tog en promenad i den ”vinter” trötta staden Alboran. Inte många restauranger öppna för en Tapas. Hittade en pub där vi fick lite i magen, körde sedan vidare till ställplatsen i Cabo de Gata, där vi nu står. Kraftigt regn, åska och dunder måndag kväll/natt och även nu på tisdagen. Hoppas på golfväder imorgon onsdag. Lite mys i mörkret där Rigmor bjöd på snitzel med efterföljande efterrätt, jordgubbar och glass(min favoritdessert), som Bengt stod för. . och idag blir det fläskfile’ a la’ Bengt.

Regn i ca 12-15 timmar fyller upp platsen med ca 5 cm vatten.


2 tankar om “Aguilas till Almeria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.